Balenović: Trebalo je pronaći drugi termin za utakmicu Rijeke i Hajduka

Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. 13:24 Napisao  Milan Kosanović

Mislim da rukomet u Rijeci ima svoju publiku i da će dvorana na Zametu biti popunjena do posljednjeg mjesta. Rijeka nam je sretan grad i nadam se da će tako i ostati, rekao je Ratko Balenović, direktor reprezentacije

U prostorijama informativnog centra u Rijeci održana je konferencija za novinare uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između rukometašica Hrvatske i Danske (srijeda, 18 sati). Konferenciji su prisustvovali izbornik reprezentacije Vladimir Canjuga, kapetanica Miranda Tatari, pročelnik za sport Grada Rijeke Veljko Karabaić, direktor reprezentacije Ratko Balenović te glasnogovornik Zlatko Škrinjar.

Uvodnu riječ imao je Veljko Karabaić koji je naglasio da je Rijeka spremna već danas odigrati utakmicu s Danskom donosno da su svi uvjeti za to već zadovoljeni dok su izbornik Canjuga te kapetanica Tatari pohvalili sjajnu atmosferu kojom reprezentacija zrači.

- Moram naglasiti da se u Rijeci stvarno lijepo osjećamo i sigurno ćemo sve učiniti da takvo raspoloženje zadržimo i poslije utakmice s Danskom, rekao je izbornik Vladimir Canjuga.

- Danska nam je veliki dužnik i vrijeme je da prekinemo njihov niz pobjeda, dodala je Tatari dok se direktor Ratko Balenović ponovno osvrnuo na poklapanje s utakmicom Rijeka – Hajduk.

- Mi smo prije dva mjeseca rezervirali termin, dogovorili televizijski prijenos i smatram da je bilo dovoljno vremena da se to izbjegne. Ipak, mislim da rukomet u Rijeci ima svoju publiku i da će dvorana na Zametu biti popunjena do posljednjeg mjesta. Rijeka nam je sretan grad i nadam se da će tako i ostati, zaključio je Balenović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.