Predsjednik Vlade Andrej Plenković osobno čestitao hrvatskim rukometašicama

Ponedjeljak, 21. prosinca 2020. 18:10 Napisao/la  SC
Predsjednik Vlade Andrej Plenković osobno čestitao hrvatskim rukometašicama

Predsjednik Vlade Andrej Plenković ugostio je žensku rukometnu reprezentaciju odmah po dolasku u Zagreb iz Danske, gdje su hrvatske rukometašice osvojile brončano odličje na netom završenom Europskom prvenstvu.

- Ogroman je ponos bio pratiti vaš nastup na ovome prvenstvu. Učinili ste cijelu Hrvatsku ponosnom. Hvala vam na još jednoj predivnoj sportskoj priči Hrvatske, poručio je predsjednik Vlade još jednom čestitavši i reprezentativkama i izborniku i cijelom stručnom stožeru.

Dodao je da je rukomet u posljednjih dvadesetak godina, uz vaterpolo, naš najgledaniji i najtrofejniji sport te izrazio zadovoljstvo što se ženska rukometna reprezentacija priključila uspjesima hrvatskog muškog rukometa.

- Ponosni smo na vas, hvala vam još jednom i iskrene čestitke, kazao je na kraju premijer Plenković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.