Per Bertelsen, predsjednik Danskog rukometnog saveza: Optužbe o smještaju ne mogu shvatiti ozbiljno

Subota, 25. siječnja 2014. 17:11 Napisao/la  SC

- Dobili smo mnoge pozitivne komentare sa svih strana, uključujući Hrvatsku. Razgovarat ću sa Sandijem Šolom, predsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza. Nije pošteno ovako nas napadati, kaže Bertelsen

Per Bertelsen, predsjednik Danskog rukometnog saveza, oštro je kritizirao izjave hrvatskog izbornika Slavka Goluže da su hrvatski rukometaši "živjeli kao životinje" u Danskoj u lošem smještaju.

- Ako je tako, onda životinje u Hrvatskoj dobro žive, rekao je Per Bertelsen, predsjednik Danskog rukometnog saveza.

- Dobili smo mnoge pozitivne komentare sa svih strana, uključujući Hrvatsku, tako da ove optužbe ne mogu shvatiti ozbiljno. Naravno, razgovarat ću sa Sandijem Šolom, predsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza. Nije pošteno ovako nas napadati. Možda ćemo ove godine morati u Hrvatsku sa ženskom reprezentacijom (Hrvatska i Mađarska su domaćini EP-a), rekao je Bertelsen koji se osvrnuo i na kritike srpskih rukometaša oko smještaja.

- Koristili smo te hotele za organizaciju natjecanja od 1998. godine. Hrana je u redu i ima je u izobilju. Bili smo tamo i sobe su više nego u redu, zaključio je Per Bertelsen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.