Nenad Šoštarić: Ne može se nikoga pobijediti sa šest postignutih golova u poluvremenu

Četvrtak, 10. studenog 2022. 19:35 Napisao/la  SC

Njihova je vratarka bio igračica utakmice što dovoljno govori o našoj igri, kaže izbornik ženske rukometne reprezentacije

Nenad Šoštarić: Ne može se nikoga pobijediti sa šest postignutih golova u poluvremenu

Hrvatska ženska reprezentacija doživjela je težak poraz (18:26) od Slovenije na početku drugoga kruga natjecanja na Europskom prvenstvu.

U drugom poluvremenu slovenska obrana bila je nepremostiva prepreka za hrvatske rukometašice, Hrvatska je postignula samo šest pogodaka u nastavku i porazom bitno smanjila izgleda za plasman u završnicu.

- Ne može se nikoga pobijediti sa šest postignutih golova u poluvremenu, nemamo  o čemu pričati. Obrana je bila OK, primili smo 26 golova. S druge strane promašili smo dosta zicera, njihova je vratarka bio igračica utakmice što dovoljno govori o našoj igri. Ni jedan sedmerac nije dosuđen na našim pivotima, ali ne možemo se žaliti, jer smo odigrali napadački loše drugo poluvrijeme, moramo se fokusirati na nove protivnike. Igramo bez Mićijevićke, koja je prvi lijevi vanjski, Krsnik ima slomljeni nos, Blaževićka igra s rupturom mišića, ostale igračice na vanjskim pozicijama su najbolje koje imamo u Hrvatskoj, one moraju proći ovakve utakmice, velika je razlika igrati za reprezentaciju, gdje  svaki šut nosi svoju težinu.  Svjesni smo toga da smo izgubili utakmicu na napadu, nemamo pravo žaliti se, moramo se okrenuti idućoj utakmici, kazao je izbornik Nenad Šoštarić.

Hrvatska igra u subotu protiv Danske.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.