Načinović: Naša reprezentacija bi mogla ugodno iznenaditi

Ponedjeljak, 16. siječnja 2012. 16:30 Napisao/la  Milan Kosanović

Ne znam koliko je Vori istrošen zbog velikog broja teških utakmica u Ligi prvaka i njemačkoj Bundesligi, ali ako je zdrav onda je sigurno bez premca, kaže Načinović

Alvaro Načinović! Nekada kapetan hrvatske reprezentacije, brončani s Europskog prvenstva u Portugalu, srebrni sa Svjetskog prvenstva na Islandu te zlatni s Olimpijskih igara u Atlanti, prvak Europe u dresu Zagreba, autoritet na terenu, ali i izvan njega! Načinović je zasigurno pouzdani prognozer predstojećeg Europskog prvenstva u Srbiji.

-    Imamo perspektivnu selekciju, na neki način i novu koja bi prema prikazanim igrama mogla svakoga ugodno iznenaditi. Europsko prvenstvo je najjače natjecanje na svijetu, tu nema slabih protivnika tako da je sve moguće. Uz malo sreće očekujem da će hrvatska reprezentacija osvojiti medalju - rekao je slavni riječki olimpijac te se osvrnuo na Igora Vorija koji bi prema njegovom mišljenu trebao obilježiti predstojeće prvenstvo.

-   Vori je već godinama jedan od najboljih igrača na svijetu. Ne znam koliko je istrošen zbog velikog broja teških utakmica u Ligi prvaka i njemačkoj Bundesligi, ali ako je zdrav onda je sigurno bez premca, zaključio je Načinović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.