Lovro Mihić se teže ozlijedio na prvom treningu priprema za rukometno EP

Srijeda, 18. prosinca 2019. 15:32 Napisao/la  SC
Lovro Mihić
Lovro Mihić

Nade i strepnje hrvatskog izbornika Line Červara da će svi zdravi dočekati početak Europskog prvenstva u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, doživjele su ozbiljan udarac već prvoga dana priprema.

Naime, na sinoćnjem treningu lijevo krilo reprezentacije Lovro Mihić doživio je ozljedu i morat će propustiti to natjecanje.

Detaljni pregledi jutros pokazali su da je došlo do puknuća prednjeg talofibularnog ligamenta , a to je u prijevodu glavni stabilizator zgloba i Lovro Mihić, nažalost mora propustiti europsku smotru.

Tjedan dana član poljske Wisle Plock nosit će longetu, a nakon toga krenuti s rehabilitacijom koja će potrajati oko šest tjedana do prvog treninga.

Hrvatski rukometni savez je odlučio Lovru Mihića zadržati uz reprezentaciju cijelo vrijeme priprema u Zagrebu i Poreču, jer će tako imati maksimalnu medicinsku skrb.

Naime, uskoro dolaze praznici i mnogi odlaze na odmore, a Lovro Mihić treba intezivne tretmane da bi se što prije vratio na teren. Lini Červaru tako na raspolaganju za poziciju lijevog krila ostaju David Mandić, Marin Jelinić i Valentino Ravnić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.