HOO ODLUČIO

Venio Losert hrvatski stjegonoša na OI

Ponedjeljak, 09. srpnja 2012. 15:18 Napisao/la  SC

U užem izboru za stjegonošu bili su i Igor Hinić, Ana i Lucija Zaninović te Šime Fantela

Rukometni vratar Venio Losert nosit će hrvatsku zastavu na svečanom otvaranju Olimpijskih igara London 2012., odlučilo je jednoglasno Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) na sjednici održanoj u ponedjeljak u Zagrebu. Losert je nositelj dvije zlatne olimpijske medalje, a Igre u Londonu bit će njegov četvrti nastup na najvećoj sportskoj manifestaciji čime udovoljava glavnim kriterijima HOO-a. Zadovoljen je i izbornik rukometaša Slabko Goluža koji je u nekoliko navrata putem medija naglasio kako bi stjegonoša trebao biti netko od njegovih pulena.

U užem izboru za stjegonošu, prema prijedlozima nacionalnih sportskih saveza, bili su i Igor Hinić, Ana i Lucija Zaninović te Šime Fantela. Filip Ude i Snježana Pejčić nisu se našli u užem izboru, jer nastupaju 28. srpnja ujutro, te bi višesatna svečanost otvaranja večer prije dovela u pitanje kvalitetu njihovog nastupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.