SP 2021 Lino Červar se oglasio o Danskoj, ali niti riječi o ostavci

Nedjelja, 24. siječnja 2021. 18:37 Napisao/la  SC
Lino Červar
Lino Červar

Lino Červar nije u nedjelju ujutro bio na konferenciji za novinare Hrvatskog rukometnog saveza, umjesto njega pred novinare su stali njegov pomoćnik Hrvoje Horvat i igrač Marino Marić.

No, Lino Červar se ipak oglasio, iako niti riječi nije rekao o svojoj ostavci.

- Očekujemo da ćemo igrati bolje nego smo odigrali protiv Argentine. Treba misliti pozitivno, izvući pouke iz Argentine i odigrati maksimalno koliko se može i na pravi se način pokušati suprotstaviti svjetskom prvaku, rekao je Červar, koji još uvijek misli da se može dohvatiti četvrtfinale.

- Uvijek se može, ali se mora platiti cijena. Odnosno, moramo uložiti dodatan napor, odigrati bolje i u obrani i u napadu, dodao je Červar pa se osvrnuo na čitavo prvenstvo.

- Mislim da se ovom prvenstvu pridaje prevelika važnost, ovo prvenstvo ne zaslužuje takvu važnost jer su bili posebni uvjeti, neki su bili u izolacijama i dugo vremena nisu igrali, neki su igrali nacionalna prvenstva, čitavu godinu su se pripremali, došli su u optimalnoj formi. I to je velika razlika. I mi smo  bili dosta hendikepirani, a nismo niti bili u punom treningu jer smo dosta bili u izolaciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.