Lino Červar, Luka Cindrić i Andrea Penezić Kobetić najbolji u 2018. godini

Utorak, 18. prosinca 2018. 09:26 Napisao/la  SC
Luka Cindrić
Luka Cindrić

 

Luka Cindrić  je najbolji rukometaš u 2018. godini, reprezentativac i igrač Kielcea prestižnu nagradu zaslužio je svojom igrama u klubu i reprezentaciji.

U kategoriji za najboljeg rukometaša godine, uz Cindrića, nominirani su bili Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, Halil Jaganjac te Marin Šipić.

Za najbolju rukometašicu 2018. godine proglašena je Andrea Penezić Kobetić, igračica mađarskog Siófoka, kojoj je ovo deveti put da se može pohvaliti ovakvom laskavom titulom.

Uz Penezić Kobetić, u kategoriji za najbolju rukometašicu nominirane su bile Ivana Kapitanović, Stela Posavec, Larisa Kalaus i Aneta Benko.

Najboljim trenerom proglašen je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar kojemu je ovo već deveta nagrada u kategoriji najboljeg trenera, a laskavu titulu za najbolji sudački par, po deseti put odnijeli su Gubica – Milošević.

Jubilarni, 25. izbor najboljeg rukometaša, rukometašicu, trenera i sudačkog para organizirali su Hrvatski rukometni savez i Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.