Katarina Ježić uoči Danske: Domaća publika za mene je dodatna motivacija

Utorak, 20. ožujka 2012. 12:42 Napisao  Milan Kosanović

Jedina šansa da pobijedimo Dansku su pune tribine, ali ne kazališne publike već navijača koji će nas bodriti od prve pa do posljednje minute, kaže Ježićka

Uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Danske koja je na rasporedu u srijedu (18 sati) igračice izbornika Vladimira Canjuge odrađuju posljednje taktičke pripreme i nestrpljivo očekuju početak ogleda s Dankinjama. Najveći motiv u utakmici s Danskom svakako će imati mlada reprezentativka Katarina Ježić koja će se domaćoj publici po prvi puta predstaviti u kockastom dresu.

- Domaća publika je velika prednost za ekipu, a za mene dodatna motivacija, rekla je kružna napadačica te nastavila:

- Jedina šansa da pobijedimo Dansku su pune tribine, ali ne kazališne publike već navijača koji će nas bodriti od prve pa do posljednje minute, smatra Katarina Ježić koja je praktički preko noći ostvarila svoje snove te zaigrala za seniorsku reprezentaciju.

-To je bio moj san, ali se jako brzo ostvario i nemam riječi kojima bih to komentirala. Kada jednom uđeš u tu kolotečinu onda ti to sve postane normalno, objasnila je mlada Novljanka koja je preko Vinodola, Orijent Presoflexa i Zameta dogurala do Lokomotive, a sudeći prema pričama koje u posljednje vrijeme kruže u rukometnim krugovima, Katarina Ježić mogla bi uskoro obući dres kluba koji se natječe u Ligi prvaka. U kombinacijama je nekoliko moćnih i bogatih klubova, no još je prerano za konkretna imena.

Katarina Ježić potom se osvrnula na samu utakmicu s Danskom u kojoj vjeruje u pozitivan rezultat.

- Mislim da je pravo vrijeme da im pokažemo da smo bolje. Moramo zatvoriti njihove kontre i polukontre, a na punu zonu će se sigurno mučiti da nam zabiju gol. Što se tiče napada nekako ćemo već zabiti gol. Imamo uigrane akcije i to bi trebalo funkcionirati kako treba, rekla je Ježić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.