Kamenica upozorava: Slovenci uvijek igraju dobro protiv Hrvatske!

Srijeda, 18. siječnja 2012. 13:35 Napisao/la  M. Kosanović

Slovenija ima veliki hendikep u nedostatku visokih vanjskih igrača Bilbije i Nateka. Sveli su igru u napadu na individualan učinak „jedan na jedan“ i vidjet ćemo kako će se to pokazati protiv visokih i snažnih Hrvata, kaže Kamenica

Trener Nexe-a Kasim Kamenica, bivši izbornik reprezentacije Slovenije,  s posebnom pažnjom pratio je utakmice prvog kola Grupe D u Mileniumu, a na pitanje da ocjeni utakmice prvog dana u Vršcu rekao je:
- Mislim da je Slovenija malo nespretno i nesretno izgubila utakmicu. Jako loše su ušli u utakmicu, ali su ipak uspjeli doći do svoje igre i vratiti se u život. Ipak, kada su došli do prednosti to nisu sačuvali, a Norvežani su uz malu pomoć sudaca uspeli osvojiti prve bodove. Island je dugo držao priključak s Hrvatskom, a pobjednika ove utakmice je odlučila individualna kvaliteta Hrvata - kaže Kamenica, kome "Hrvatska još uvijek ne djeluje uvjerljivo":


- Gledao sam ih i u Osijeku, meni su oni jako ozbiljna ekipa, poslije dugo vremena opet su gladni medalja i mislim da će, što se prvenstvo više zahuktava, biti sve bolji. Slovenija ima veliki hendikep u nedostatku visokih vanjskih igrača Bilbije i Nateka. Sveli su igru u napadu na individualan učinak „jedan na jedan“ i vidjet ćemo kako će se to pokazati protiv visokih i snažnih Hrvata. Hrvatska je favorit, ali Slovenija uvijek igra dobro protiv Hrvatske i mislim da će im zadati puno problema na toj utakmici - zaključio je Kasim Kamenica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.