IVANO BALIĆ ZA SN

Reprezentacija je za mene završena priča

Ponedjeljak, 29. travnja 2013. 10:56 Napisao/la  SC

- Slavko Goluža? Nije me pozvao i to je u redu. Konačno, donio je broncu, rekao je Balić 

Ivano Balić u razgovoru za Sportske novosti potvrdio je da se nema namjeru vratiti u reprezentaciju.

- Priča s reprezentacijom je gotova. Tako se dogodilo, orijentirali su se na mlade, rekli su da više ne trebam i eto. Hvala. Duvnjak treba biti nositelj, kao što i jest, treba se pronaći tko će to još igrati uz njega. I da Goluža ode ne bi se vratio u reprezentaciju, završio sam s tim", rekao je Balić za SN.

- Dugo sam razmišljao o ovoj odluci, na kraju sam se pomirio s time. Uvijek sam za reprezentaciju dao koliko sam mogao i mogu sebe bez problema pogledati u ogledalo. London je trebao biti idealan kraj, ali nije bilo suđeno, ustvrdio je Balić

- Slavko Goluža? Kao izbornik i on odgovara za rezultat. Nije me pozvao i to je u redu. Končano, donio je broncu. Da je bio Ivano, možda bi bilo zlato, ali možda bismo ispali i u skupini, zaključio je Ivano Balić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.