Ivano Balić u srpnju postaje koordinator za struku u savezu umjesto Zorana Gopca

Srijeda, 31. prosinca 2014. 22:14 Napisao/la  SC

Balić je izrazio  želju da se vrati u hrvatski rukomet, naravno da je dobrodošao kao najveći igrač svih vremena, kaže Gobac

Ivano Balić od 1. srpnja 2015. godine postaje koordinator hrvatskog rukometa! Zoran Gobac objavio je da se Balić vraća u hrvatski rukomet na radno mjesto koje upravo Gobac obnaša, Balić će koordinirati struku u svim selekcijama.

- Igračka karijera jednog od najvećih rukometaša završava, počinje jedna druga, nadamo se svi, jednako uspješna. Balić je izrazio  želju da se vrati u hrvatski rukomet, naravno da je dobrodošao kao najveći igrač svih vremena. Goluža je dobio mjesto izbornika, vratit će se i Pero Metličić i mnogi koji su zadužili hrvatski rukomet, rekao je Gobac za Index.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.