Ivan Pešić: Mislim da je puno važnije ono što nas očekuje nakon Španjolske

Četvrtak, 07. siječnja 2021. 14:40 Napisao/la  SC
Ivan Pešić
Ivan Pešić

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavila je s pripremama za Svjetsko prvenstvo koje će se od 13. – 31. siječnja 2021. godine održati u Egiptu.

Izbornik Lino Červar i dalje ima poteškoća s kompletiranjem sastava.

Naime, Marin Šego koji je posljednja tri dana proveo u Francuskoj, na pregledima još nije dobio zeleno svjetlo svog kluba da može u puni trenažni proces pa će dobiti poštedu i u uzvratnom susretu sa Španjolskom koji se igra u subotu u Madridu, i nastaviti lagano trenirati u Zagrebu.

Izbornik želi potpuno spremnog Marina Šegu jer je iznimno važan oslonac i snaga naše reprezentacije.

Prema sadašnjem planu Lino Červar će u Egipat voditi tri vratara, odlazak na Svjetsko prvenstvo s dva vratara predstavljao bi dosta veliki rizik, jer dobije li jedan slučajno koronu, reprezenacija će se naći u velikom problemu i ostati na samo jednom čuvaru mreže.

Svi drugi igrači za sada su dobro i zdravo.

Sutra ujutro slijedi novo PCR testiranje, u Madrid se leti charterom u subotu, 9. siječnja, ujutro, a povratak je odmah nakon utakmice.

- Jako mi je drago što sam ponovno s dečkima. malo su još noge teške, ali usprkos svemu, odigrali smo dobru utakmicu, tako da mislim da nema razloga za brigu ili strah. Teško je, ali moramo biti spremni na sve, mi smo profesionalci. Sigurno će biti zanimljiva utakmica protiv Španjolske jer oni su doma, ali mi smo spremni za njih. Mislim da je puno važnije ono što nas očekuje poslije, dakle Japan, i tako dalje, rekao je Ivan Pešić, koji se u reprezentaciju vratio nakon dvije godine izbivanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.