Ivan Ćupić uoči Mađarske: Najviše će nedostajati navijači, zbog njih se igraju utakmice

Petak, 06. studenog 2020. 17:05 Napisao/la  SC
Ivan Ćupić
Ivan Ćupić

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u subotu (18 sati) u osječkoj dvorani Gradski vrt igra utakmicu EHF Euro Cupa protiv Mađarske.

Izbornik Lino Červar reprezentativce je okupio početkom tjedna u Zagrebu, u petak su doputovali u Osijek gdje ih očekuje utakmica.

- S dečkima sam uvijek zadovoljan, oni su za mene najbolja reprezentacija. Zadovoljan sam da semo se našli nakon toliko vremena, malo smo analizirali našu igru, malo smo osvježili ideje koje imamo za određene sustave igre, tako i za Mađarsku. Mađarska ima nekoliko dobrih igrača na čelu s Miklerom, ali mi smo spremni. Iako smo malo hendikepirani, ovo je jedna utakmica u kojoj ćemo pokušati dati sve od sebe, rekao je izbornik Lino Červar.

Ivan Ćupić ponovo je u reprezentaciji.

- Pogledali smo njihovu utakmicu protiv Španjolaca prije dva dana. Momčad su koja ima glavu i rep, igraju disciplinirano, imaju jaku 6-0 zonu koju moramo probijati na najbolji mogući način. Naša kvalitetna 5-1 zona bi trebala napraviti veliki pritisak pa će valjda biti i laganih golova. Nedostajat će nam podrška s tribina, to je uvijek jedna dodatna motivacija, ali tako je kako je. Nadam se da će se ovo čim prije završiti, na dobrobit svih ljudi u svijetu i da će onda nešto malo na bolje krenuti i u sportu. Nedostaju navijači, zbog njih se igra.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.