Ivan Čupić: Ne mogu reći da letimo po terenu, u svakom segmentu igre treba nešto popraviti

Nedjelja, 18. siječnja 2015. 09:55 Napisao/la  SC

- Zadnjih nekoliko turnira smo odlično igrali od prve utakmice pa smo se kako je turnir odmicao pomalo ugasili. Sada smo to malo promijenili, rekao je Čupić

Hrvatski rukometaši uživaju u slobodnom danu. Nakon pobjeda protiv Austrije i Tunisa izabranici Slavka Goluže imaju se priliku odmoriti uoči ogleda protiv Irana u ponedjeljak. Nakon dva nastupa Hrvatska ima maksimalna četiri boda u skupini B.

- Trebala nam je ova pobjeda protiv Tunisa. Želim čestitati igračima na dobroj utakmici. Tunis se morao vaditi na nama, odigrali su puno bolje nego protiv Makedonije. Držali smo kontrolu cijelo vrijeme. U prvom poluvremenu smo imali crnu rupu nakon brzopletih napada. U drugom dijelu smo zaradili nepotrebno dva isključenja. Ali bitno je da smo s dva igrača manje održali prednost. Sve ide prema planu, nema euforije, idemo dalje. Želim se ujedno zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci i ispričat im se što sam na njih zaboravio u petak, rekao je Slavko Goluža.

Ivan Čupić igra u odličnoj formi.

- Otkad sam u reprezentaciji igrali smo nekoliko puta protiv Tunisa i nikad ih nismo lagano pobijedili. Tukli smo mi, tukli su oni i na kraju je kvaliteta i širina došla do izražaja. U zadnjih 15 minuta smo se odvojili i to je bilo to, rekao je Čupić koji je u odličnoj golgeterskoj formi uz visok postotak realizacije.

- Nije bitno tko zabija golove već da pobjeđujemo. Ne mogu reći da igramo super i letimo po terenu. Najbitnije je da smo osvojili četiri boda u dvije utakmice. U svim segmentima treba nešto popraviti, malo napad, malo obranu.  Zadnjih nekoliko turnira smo odlično igrali od prve utakmice pa smo se kako je turnir odmicao pomalo ugasili. Sada smo to malo promijenili. Makedonija će biti ključ za prvo mjesto u skupini, zaključio je Ivan Čupić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.