Igor Vori iduće godine neće igrati na SP-u Španjolskoj, ali se ne oprašta reprezentacije

Petak, 21. rujna 2012. 11:31 Napisao/la  SC

Pogrešno su prenijeli moje riječi, ne opraštam se nego se želim odmoriti, kazao je Vori za Večernji list i time demantirao izjavu u Bildu

 Igor Vori, hrvatski rukometni reprezentativac, u razgovoru za njemački Bild otkrio je da je nastup na Olimpijskim igrama u Londonu bio najvjerojatnije njegov posljednji nastup za hrvatsku reprezentaciju!

- Nisam još razgovarao s izbornikom, ali u mojim razmišljanjima utakmica za brončano odličje protiv Mađarske u Londonu bio je moj posljednji nastup za reprezentaciju, prenio je Bild riječi Igora Vorija.

- Ritam igranja je strašan i moje tijelo treba odmor. Naporno radim u HSV-u, u svakoj utakmici igram 60 minuta, rekao je Igor Vori koji je napunio 32 godine. 

Odmah nakon što su hrvatski portali prenijeli Vorijevu izjavu u Bildu, Zoran Gobac izjavio je da će Vori pauzirati određeno razdoblje i da zbog zamora materijala neće igrati na SP-u u Španjolskoj 2013. Nakon Španjolske Vori bi se se opet trebao staviti na raspolaganje izborniku.

Isto je nešto kasnije potvrdio Vori u razgovoru za Večernji list:

- Pogrešno su prenijeli moje riječi, ne opraštam se nego se želim odmoriti, kazao je Vori

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.