IGOR VORI KAŽE

Suci jedino nisu zabijali golove za Dance

Subota, 25. siječnja 2014. 10:41 Napisao/la  SC

Prekršaj na Marku Kopljaru nije ništa, a s druge strane ista stvar je isključenje, rekao je Vori

Igor Vori 60 minuta vodio je veliku bitku na crti. Iako je nakon poraza govorio dosta smireno, hrvatski reprezentativac jednostavno nije mogao preskočiti priču o sucima. Pokušao je Vori zaobići tu temu, ali bilo je nemoguće.

- Bilo je to 60 minuta krvavog rada. Nismo uspjeli svojom krivicom. . Nismo se odljepili kada smo imali šansu. Česitam suigračima, ulazak u polufinale je senzacija, nažalost nismo uspjeli ući u finale. Bili smo bolji 35 minuta, boli me kada moram komentirati suđenje,  ali ovo je i slijepac vidio, rekao je Igor Vori.

- Ne želim se izvlačiti na suce, ali u prvom poluvremenu jedino nisu golove zabijali za njih koliko su ih vraćali u život. Drugi dio im se približimo, zadnji prekršaj na Marku Kopljaru nije ništa, a s druge strane ista stvar je isključenje, dodao je Vori.

- Nadam se da su sretni svi koji su organizirali ovo natjecanje jer eto Danska je u finalu. Mi imamo motiva, glavu gore, idemo po medalju. Nitko nije prigovarao na suđenje tijekom utakmice, držali smo se i borili,  zaključio je Igor Vori.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.