Hrvatske rukometašice u nedjelju se okupljaju u Zagrebu

Subota, 22. ožujka 2014. 14:18 Napisao/la  SC

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija ovime započinje ciklus priprema za Europsko prvenstvo kojem će u prosincu ove godine Hrvatska biti domaćin zajedno s Mađarskom

Hrvatska ženska seniorska i juniorska rukometna reprezentacija okupit će se u nedjelju u Zagrebu te odlaze na pripreme u Umag, gdje će boraviti do 30. ožujka 2014. godine.  U sklopu priprema odigrat će tri prijateljske utakmice protiv reprezentacije Mađarske.

Okupljanje je u nedjelju kod Doma sportova, a polazak za Umag je u 13 sati.

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija ovime započinje ciklus priprema za Europsko prvenstvo kojem će u prosincu ove godine Hrvatska biti domaćin zajedno s Mađarskom, dok juniorke započinju pripreme za Svjetsko juniorsko prvenstvo kojem će krajem lipnja i početkom srpnja ove godine domaćin biti Hrvatska.

Raspored utakmica u Umagu (Školska sportska dvorana Umag): Hrvatska B – Mađarska (petak, 28. ožujka, 19 sati),

- petak, 28. ožujka:    28.03.2014.,19 h: Hrvatska B – Mađarska
- subota,  29.03.2014.,18 h: Hrvatska – Mađarska
- nedjelja, 30.03.2014.,10h:  Hrvatska – Mađarska

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.