Hrvatske rukometašice doputovale u Zagreb, Ivana Kapitanović dobila medalju

Ponedjeljak, 21. prosinca 2020. 15:08 Napisao/la  SC
Hrvatske rukometašice doputovale u Zagreb, Ivana Kapitanović dobila medalju

Hrvatske rukometašice doputovale su u Zagreb gdje su im doček priredili članovi obitelji, bliski prijatelji i predstavnici medija.

Među prvim čestitarima bila je vratarka Ivana Kapitanović, koja nije mogla igrati na EP-u zbog ozljede, emotivni susret sa suigračima završio je s medaljom oko njezina vrata.

- Iznenadili ste nas, nismo mislili da ćete doći u ovako velikom broju. Nadam se da svi nosite maske i da se pazite. Ne znam što da vam kažem, ogromno hvala na velikoj podršci, uživajte. Predlažem da nas počastite još jednim aplauzom, rekla je između ostalog Ćamila Mičijević.

- Nismo očekivali da ćemo doći ovako daleko, ovo se ne može objasniti riječima. Ispisale smo povijest jer smo to zaslužile. Nitko nije uspio napraviti atmosferu kao mi niti je imao ovakav momčadski duh. Još nismo svjesni da smo ispisali povijest hrvatskog ženskog rukometa, rekla je kapetanica Katarina Ježić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.