KONGRES EHF-a

Hrvatska domaćin EP 2018. u rukometu

Subota, 20. rujna 2014. 11:03 Napisao/la  SC

Hrvatska je kao jedini kandidat nominirala gradove-domaćine: Zagreb,  Split,  Varaždin i   Poreč 

Hrvatska je postala domaćin Europskog rukometnog prvenstva (EHF), koje će se održati 2018. godine! Hrvatska je bila jedini kandidat za domaćina nakon što su Šveđani i Norvežani povukli svoje kandidature uoči 12. Kongresa Europske rukometne federacije, koji se održava u Dublinu. Nakon organizacije Europskog prvenstva za rukometaše 2000., Svjetskog prvenstva za rukometašice 2003., Svjetskog prvenstva za rukometaše 2009. te nadolazećeg Europskog prvenstva za rukometašice 2014. u suradnji s Mađarskom, dobivanje domaćinstva Europskog prvenstva 2018. još je jedno priznanje za hrvatski rukomet.

Kao gradovi domaćini Europskog prvenstva 2018. u kandidaturi su navedeni:
- Zagreb, Arena Zagreb
- Split, Spaladium Arena
- Varaždin, gradska dvorana Varaždin
- Poreč, sportski centar Žatika

U ime Hrvatskog rukometnog saveza u Dublin su predsjednik Sandi Šola, glavni tajnik Damir Poljak, direktor marketinga Silvio Njirić i pomoćnica direktora marketinga Sandra Joka. Interaktivnu prezentaciju kandidature vodio je Frano Ridjan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.