SP 2021 Hrvatska poražena od Argentine, utakmica za prolaz protiv Danske

Subota, 23. siječnja 2021. 19:30 Napisao/la  SC
Domagoj Duvnjak
Domagoj Duvnjak

Hrvatski rukometaši doživjeli su poraz (19:23) od Argentine, za prolaz u četvrtfinale Hrvatska se mora izboriti u utakmici protiv Danske u ponedjeljak.

Argentinci su poveli 4:0, kada je Červar pozvao prvi time-out.

Nakon prekida, Argentina se obranila i povela 5:0!

Uslijedilo je razdoblje kojega su obilježile povezane tehničke pogreške u napadima na objema stranama.

Nakon 10:37 minuta Hrvatska je postignula prvi pogodak, Čupić je pogodio s krila s igračem više - 5:1.

Negdje od toga trenutka hrvatska reprezentacija počela je polako stizati prednost, ponajviše zahvaljujući raspoloženom Ćupiću (7 pogodaka do odmora) i vrataru Pešiću.

Nakon obostrano rastrgane i nervozne igre Hrvatska je prvi put uspjela izjednačiti (12:12) neposredno pred odlazak na odmor.

U drugom dijelu Hrvatska je održavala korak s Argentinom desetak minuta, a onda je opet pao hrvatski ritam, spori protok lopte u napadu olakšao je posao argentinskoj obrani.

Jednostavno, Argentina je izgledala brže, jače, stabilnije, raspala se hrvatska momčad u igri bez vratara, u 54. minuti Argentina je opet stekla prednost od pet golova razlike (22:17).

Da nije bilo Pešića, rezultat je na kraju mogao izgledati puno gore.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.