Hrvatska odigrala neodlučeno protiv svjetskih prvaka, Cindrić promašio meč-loptu

Četvrtak, 19. siječnja 2023. 22:16 Napisao/la  SC

Nakon ovako odigrane utakmice u obama smjerovima još više treba žaliti zbog onakvog poraza od Egipta

Luka Cindrić
Luka Cindrić

Hrvatska je odigrala neodlučeno protiv Danske (32:32) u najboljoj utakmici na prvenstvu.

U zadnju minutu Danska je ušla s prednošću (32:31), Karačić je izjednačio pola minute prije kraja, 12 sekundi prije kraja danska klupa zatražila je time-out.

Danci su bez vratara izgubili loptu nekoliko sekundi prije kraja, Cindrić s centra nije pogodio pobjedu dok se Landin vraćao na vrata.

Propustila je na kraju hrvatska reprezentacija meč-loptu u utakmici protiv dvostrukih svjetskih prvaka, plasman u četvrtfinale (p)ostao je samo teorija.

Nakon ovako odigrane utakmice u obama smjerovima još više treba žaliti zbog onakvog poraza od Egipta.

Inače, Hrvatska i Danska do sada su međusobno igrale 19 puta na velikim natjecanjima, ovo je prvi remi, omjer u pobjedama ostaje izjednačen (9:9).

Sjajnu partiju odigrao je Marin Šipić na crti, Filip Glavaš ostvario stopostotni učinak (8/8), realizirao je svih 6 sedmeraca.

Treba istaknuti da suci sigurno nisu bili naklonjeni hrvatskoj reprezentaciji.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.