SP 2021 Hrvatska natjecanje u drugom krugu otvara u četvrtak protiv Bahreina

Utorak, 19. siječnja 2021. 22:42 Napisao/la  SC
Hrvatska natjecanje u drugom krugu otvara u četvrtak protiv Bahreina
Foto: HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu ujutro iz Aleksandrije kreće put Kaira, gdje izabranike Line Červara očekuje nastavak natjecanja u Grupi 2.

Natjecanje u drugom krugu hrvatski rukometaši otvorit će 21. siječnja utakmicom protiv Bahreina, nakon toga 23. siječnja slijedi ogled s Argentinom i za kraj veliki finale 25. siječnja protiv Danaca, koji su u Grupu 2 prenijele maksimalna četiri boda.

Točna satnica odigravanja utakmica bit će poznata nakon dogovora s vlasnicima TV prava.

Plasman u četvrtfinale izborit će samo dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe.

- Sigurno je da možemo još bolje, dižemo se iz utakmice u utakmicu i to je najbitnije. Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Još nismo stigli analizirati niti jednog od suparnika, ali dobro je da nam Danci dolaze kao posljednji. Bahrain i Argentina su kvalitetne momčadi, a znamo da danas svi igraju rukomet, rekao je Ilija Brozović, pivot Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.