Nikola Karabatić: Volim igrati utakmice protiv reprezentacija s područja bivše Jugoslavije

Utorak, 23. siječnja 2018. 18:00 Napisao/la  SC

Rođen sam u ovim krajevima, rano sam preselio u Francusku, no da se to nije dogodilo, tko zna, možda bih sutra stajao na suprotnoj strani terena, kazao je Karabatić

Nikola Karabatić
Nikola Karabatić

 Nikola Karabatić najavio je utakmicu protiv Hrvatske na konferenciji za medije.

Jedan do najboljih rukometaša svih vremena u 16 godina koliko igra za reprezentaciju osvojio je brojne naslove prvaka.

- Utakmica s Hrvatskom doista jest posebna za sve nas, a posebno za mene i brata. Rođen sam u ovim krajevima, rano sam preselio u Francusku, no da se to nije dogodilo, tko zna, možda bih sutra stajao na suprotnoj strani terena. Volim igrati utakmice protiv reprezentacija s područja bivše Jugoslavije, ti igrači doista znaju igrati rukomet i u takvim utakmicama uvijek ima dodatnog žara i borbenosti u usporedbi s utakmicama protiv ostalih reprezentacija, kazao je Karabatić.

O Domagoju Duvnaku kazao je sljedeće:

- Ne znam ja koliko će vam on nedostajati. Gledao sam vas protiv Norveške i nije se činilo da vam nedostaje. Mislim da imate dovoljno rješenja. Pritisak je na nama. Poraz od Hrvatske i onda smo izjednačeni s brojem bodova, između nas, Hrvatske i Šveđana odlučivat će nijanse. Hrvatska igra pred domaćim navijačima, prošle sam godine u Francuskoj na SP-u najbolje osjetio koliko znači podrška navijača tako da ste uoči susreta definitivno u prednosti, rekao je Karabatić.

Poslušajte što je rekao Nikola Karabatić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.