KVALIFIKACIJE ZA EP U RUKOMETU

Hrvatska pobijedila Mađarsku i preuzela vodstvo

Subota, 06. travnja 2013. 20:31 Napisao/la  SC

Kvalifikacije za EP, skupina 4: Hrvatska - Mađarska 30:26 (15:9)

SKUPINA IV - 4. kolo

HRVATSKA - MAĐARSKA 30:26 (15:9)

Arena Zagreb. Gledatelja: 12.000

Suci: Zotin i Volodko (obojica Rusija)

Sedmerci: Hrvatska 4 (4), Mađarska 1 (1). Isključenja: Hrvatska 8, Mađarska 10 minuta

HRVATSKA: Šunjić, Duvnjak 7, Lacković 2, Kopljar 1, Vori 4, Matulić 1, Horvat 8, Vuković 1, Šprem, Buntić 2, Valčić, Špelić, Alilović, Ninčević 4, Brozović

MAĐARSKA: Tatai, Ilyes 2, Szollosi 1, Mocsai 3, Csaszar 3, Harsany 2, Toro 2, Mikler, Nagy, Lele 1, Vadkerti 1, Zubai 2, Scuch 1, Zdolik 6, Szalafai 1, Ancsin 1

Rukometaši Hrvatske pobijedili su Mađarsku s 30:26 u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Kauboji su tako praktički već osigurali nastup na smotri najboljih, ali i stigli nadomak prvog mjesta u grupi koje bi im osiguralo status nositelja u ždrijebu. Do kraja kvalifikacija Hrvatsku još očekuju utakmice protiv Slovačke i Latvije.

Hrvatska je u Areni odigrala odličnu utakmicu, imala prednost od prve do posljednje minute, na momente i devet pogodaka viška, što je bilo dovoljno za osvetu poraza iz Veszprema i preuzimanje prvog mjesta u kvalifikacijskoj skupini 4. Najbolji su bili Mirko Alilović s 13 obrana te Horvat s osam i Duvnjak sa sedam postignutih golova.

Fotogalerija Daniel Kasap/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.