Hrvati vole rukometnu reprezentaciju, 1,1 milijuna ljudi gledalo utakmicu između Hrvatske i Egipta

Utorak, 24. siječnja 2017. 10:23 Napisao/la  SC

RTL  iznio podatke o gledanosti utakmica hrvatske rukometne reprezentacije

Uoči večerašnje (20.45) utakmice četvrtfinala Svjetskog  rukometnog prvenstva između Hrvatske i Njemačke, RTL je iznio podatke o gledanosti utakmica hrvatske rukometne reprezentacije.

Utakmicu osmine finala između Hrvatske i Egipta gledalo je čak 1.111.000 gledatelja (AMR 27,17%). Utakmica je ostvarila udio u gledanosti od 51,97% u ukupnoj populaciji.

Utakmica Hrvatska - Egipat bila je najgledanija tijekom prvenstva.

Što se tiče dobnih kategorija, u ciljnoj skupini 18-49 utakmicu su pratile 463 tisuće gledatelja (AMR 25,57%) te je ostvarila udio u gledanosti od 57,09%.

RTL se hvali i gledanošću  specijalna emisija RTL-a "Vrijeme je za rukomet" u kojoj Mirza Džomba i Goran Šprem komentiraju nastupe naše reprezentacije.

Nakon utakmice između Hrvatske i Egipta komentare Džombe i Šprema pratilo je gotovo 869 tisuća gledatelja (AMR 21,24%) te je ostvarila udio u gledanosti od 39,95% u ukupnoj populaciji.

Hrvati vole rukometnu reprezentaciju! RTL s pravom očekuje još veću gledanost večeras od 20.45 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.