Goran Perkovac skromno smatra da bi bio najbolje rješenje

Utorak, 24. siječnja 2023. 18:45 Napisao/la  SC
Goran Perkovac
Goran Perkovac

Goran Perkovac slovi kao najveći kandidat za novog izbornika hrvatske rukometne reprezentacije:

- Nadam se da ću dobiti tu priliku, naravno, ako u HRS-u ne odluče zadržati Horvata ili izabrati nekog drugog. Znam samo to da bih u to dao cijelog sebe, kao što sam to radio dok sam bio igrač, i svih ovih godina kao trener. Siguran sam da bih bio idealno rješenje, kazao je Perkovac za SN.

- Mi možda nemamo igrača kao što je Mikel Hansen, ali imamo puno mladih, dobrih igrača, i neki su to i pokazali na SP-u. No, lutalo se previše, obrana nije bila na razini. Već neko vrijeme ne prati nas niti sreća. A sreća je bitna komponenta u cijeloj priči... Trener je uvijek krivac, to je jasno, no puno je tu faktora. Mi danas nismo u "top 5" svjetskih reprezentacija, no treba učiniti sve da to opet budemo. A vjerujem da možemo, poručio je Perkovac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.