Goluža: Žao mi je naših ljudi, nismo odigrali najbolje što znamo

Petak, 27. siječnja 2012. 22:24 Napisao  Milan Kosanović

- U prvom dijelu smo imali dva gola prednosti, ali nismo znali iskoristiti slabiju igru Srbije te se odvojiti na veću prednost. U drugom dijelu brzopleto smo reagirali u nekim situacijama, opalili nekoliko brzopletih šuteva te razbarnili Stanića, a onda je bilo gotovo, rekao je hrvatski izbornik

Hrvatski izbornik Slavko Goluža prije susreta poljubio je krunicu, a nakon završetka utakmice rukama pokrio lice te zaplakao. Vidno potresen i razočaran igrom Hrvatske izbornik se ispričao svim gledateljima i navijačima hrvatske reprezentacije.

- U prvom dijelu smo imali dva gola prednosti, ali nismo znali iskoristiti slabiju igru Srbije te se odvojiti na veću prednost. Drugo poluvrijeme smo se dogovorili da odigramo strpljivo u napadu, ali i u obrani, rekao je razočarani izbornik.

- Brzopleto smo reagirali u nekim situacijama, opalili nekoliko brzopletih šuteva te razbarnili Stanića, a onda je bilo gotovo, objasnio je Goluža koji je uoči utakmice priželjkivao, ali i zaslužio puno bolji i ljepši scenarij te zaključio.

- Žao mi je, nismo odigrali najbolje što smo mogli i nismo bili pravi kada je to najviše trebalo. Izostala je brza lopta, nismo zaustavili njihove šutere te izgubili utakmicu. Žao mi je svih ovih ljudi koji su bili uz nas.

Hrvatsku reprezentaciju nakon poraza od Srbije očekuje revanš protiv Španjolske u utakmici za treće mjesto. Unatoč teškom porazu Hrvatska je još uvijek u borbi za medalju što bi također bio veliki uspjeh kauboja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.