Goluža uoči porečkog dijela priprema skratio reprezentativni popis, otpali Valčić i Šprem

Utorak, 03. srpnja 2012. 15:20 Napisao/la  SC

Oni će ostati kući, raditi po posebnom programu i čekati eventualnu ozljedu. I poslije Poreča ćemo skratiti popis, sve ide svojim tijekom. Za sada je sve ok, rekao je Goluža

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu odlazi na treću fazu priprema u Poreč, gdje će odigrati i dvije utakmice. Izbornik Slavko Goluža uoči porečkog dijela priprema reprezentativni popis je skratio za dva imena.

- Odlučio sam skratiti popis za dva imea - Lovro Šprem i Josip Valčić. Oni će ostati kući, raditi po posebnom programu i čekati eventualnu ozljedu. I poslije Poreča ćemo skratiti popis, sve ide svojim tijekom. Za sada je sve ok, dobro se trenira i dobro se radi, rekao je Goluža.

Hrvatski će rukometaši tijekom porečkih priprema odigrati i dva dvoboja, oba s reprezentacijom Švedske. Prva pripremna utakmica je u Poreču u nedjelju, dok će drugu ugostiti Rijeka 12. srpnja.

- Počinjemo raditi na metodičkim vježbama obrane i napada. Ova dva protekla ciklusa na Rogli i u Zadru bila su na temu podizanja fizičke spreme. Sada nam dolazi onaj zahtjevniji dio, a u dvije pripremne utakmice vidjet ćemo na čemu smo. Rezultat tu nije bitan, bitno je probati neke zamisli, zaključio je Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.