POPIS SLAVKA GOLUŽE

Popis putnika za OI u Londonu bez iznenađenja

Utorak, 29. svibnja 2012. 14:19 Napisao/la  SC

Pripreme 20 igrača za OI počinju 10. lipnja u Zagrebu

Izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis 20 rukometaša s kojima će započeti pripreme za Olimpijske igre u Londonu. Prema najavama, Golužin popis ne sadrži nikakvih iznenađenja.

- Nema nikakvih iznenađenja, to je ekipa koja se pripremala za Europsko prvenstvo u Srbiji, s tog nekog šireg popisa od 45-50 igrača ja sam se odlučio za ovu 20-oricu koji će startati 10. lipnja, objasnio je Goluža.

 

Golužin popis
Mirko Alilović, Venio Losert, Mate Šunjić, Manuel Štrlek, Ivan Ninčević, Hrvoje Batinović, Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Ivano Balić, Domagoj Duvnjak, Josip Valčić, Drago Vuković, Blaženko Lacković, Damir Bičanić, Marko Kopljar, Denis Buntić, Jakov Gojun, Marko Matić, Igor Vori i Željko Musa.

 

Reprezentativci će 11. i 12. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu imati testiranja nakon čega odlaze na Roglu 10 dana. Za razliku od natjecanja pod EHF-ovom ingerencijom gdje izbornici za završni turnir mogu prijaviti 16 igrača, na Olimpijskim igrama Goluža i njegovi kolege morat će se odlučiti za sastav od 14 rukometaša. Hrvatska će u srijedu saznati i protivnike na OI, ždrijeb skupina održat će se 18.30 sati u Londonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.