Goluža nakon Francuske: Igrači su odradili sve što sam od njih tražio

Utorak, 24. siječnja 2012. 20:32 Napisao  Milan Kosanović

- Svima nam je jasno da je ovo velika i povijesna pobjeda, no moramo se spustiti na zemlju i koncentrirati na utakmicu sa Mađarima - rekao je Slavko Goluža posvetivši povijesnu pobjedu Ivici Udovičiću, direktoru reprezentacije

Nakon povijesne pobjede hrvatske reprezentacije nad Francuskom izbornik Slavko Goluža bio je zadovoljan igrom, ali i naglasio da još ništa nije gotovo.

- Igrači su odradili sve ono što sam od njih tražio, rekao je izbornik Goluža te nastavio.

- Znao sam da nas ne mogu šutirati preko nas, samo smo se morali kretati brže bočno kako bi blokirali njihove udarce. Sve ono što nije valjalo protiv Španjolaca, ispravili smo u utakmici sa Francuskom, objasnio je Goluža.:

- Svima nam je jasno da je ovo velika i povijesna pobjeda, no moramo se spustiti na zemlju i koncentrirati na utakmicu sa Mađarima koja nam donosi plasman u polufinale, smatra Goluža.

Kao što to rade najveća imena svjetskog sporta, tako je i izbornik Slavko Goluža veliku pobjedu nad Francuskom posvetio direktoru hrvatske reprezentacije.

- Ovu pobjedu posvetio bi Ivici Udovičiću te svim meni dragim ljudima koji su bili uz nas te nam neprestano davali podršku, zaključio je Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.