SLAVKO GOLUŽA PORUČUJE

U utakmicu s Francuzima s osmijehom i bez respekta

Ponedjeljak, 21. siječnja 2013. 23:33 Napisao/la  SC

- Svi smo uvjereni da ih  možemo pobijediti jer smo brži, agresivniji i kvalitetniji od njih, objašnjava Ivan Ninčević 

Iako su njegovi puleni uvjerljivo ostvarili plasman u četvrtfinale izbornik Slavko Goluža nije bio potpuno zadovoljan.

- Bilo je jako dobro, međutim mi nikada nismo zadovoljni. Sigurno da su misli išle prema Francuskoj, no znali smo da smo kvalitetniji od Bjelorusije i da ćemo ju proći. Mlađi nisu dobro slušali što im se govorilo. Samo sam tražio od njih da budu malo bliže golu. Jakov Gojun je cijelu noć bio bolestan, pokvario je želudac i imao temperaturu, a Dragu Vukovića želio sam odmoriti jer je odigrao jako dobro prvenstvo do sada. Prekosutra ćemo pokazati još bolju igru. Ja jedva čekam tu utakmicu. Budite uvjereni da respekta neće biti. Tražit ću od mojih igrača da u utakmicu protiv Francuza uđemo sa osmijehom, objasnio je nakon utakmice Goluža.

Ivan Ninčević brzo se prilagodio na reprezentativno okruženje nakon što je upao umjesto ozljeđenog Štrleka,

- Hvala Bogu da se nitko nije ozlijedio, znali smo da ovo moramo odraditi i pobijediti, a sada slijedi ono pravo. Ja respektiram sve ali se nikoga ne bojim i mislim da je došlo vrijeme da naplatimo sve od Francuza. Oni više ne igraju onako brz rukomet, ali ako im dođemo u šake tu na šest metara opet će nas polomiti jer im to dozvoljavaju. I ja i svi mi vjerujemo da ih možemo pobijediti jer smo brži, agresivniji i kvalitetniji od njih, dodao je Ninčević koji je utakmicu završio sa fantastičnim šutem pet od pet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.