Francuski mediji objavili nove dokaze protiv Karabatića na dan utakmice protiv Hrvatske

Srijeda, 23. siječnja 2013. 14:12 Napisao/la  SC

Pregledom njegova "pametnog telefona" pronađene su aplikacije jedne internetske kladionice

Svi su protiv Karabatića! Svi francuski mediji predvođeni uglednim Le Mondeom na dan utakmice između Hrvatske i Francuske objavili su nove intrigantne dokaze vezane za aferu klađenja u koju je upleten Nikola Karabatić, njegov brat i djevojka.

Iako je utvrđeno da Nikola Karabatić nije namještao utakmice matičnog Montpellierea, čime je francuski reprezentativac rehabilitiran, sada su se pojavili dokazi koji upućuju da je Karabatić ipak povezan s klađenjem. Pregledom njegova "pametnog telefona" pronađene su aplikacije jedne internetske kladionice s kojom je bio na vezi na dan kada se igrala inkriminirana utakmica.

Ugrađene aplikacije ne znače da je Karabatić namještao utakmice, ali njegove tvrdnje da se nikada u životu nije kladio više nisu vjerodostojne. Karabatić se mora pojaviti na sudu 29. siječnja.

Zanimljiviji od samih dokaza je tajming koji su francuski mediji odredili za objavu novih dokaza. Karabatić je u Francuskoj opet tema dana, ali ne zbog utakmice protiv Hrvatske…

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.