Anita Gaće: Njemice nisu bezopasne, ne znam što pametno reći osim da moramo pobijediti!

Petak, 07. prosinca 2012. 15:31 Napisao  Milan Kosanović

Možda po rezultatima ispada da je Njemačka najslabija reprezentacija u skupini, no obje utakmice, protiv Mađarske i protiv Španjolske odigrale su u egalu, rekla je Gaće

Najbolje hrvatske rukometašice u petak igraju odlučujuću utakmicu za prolazak u drugi krug Europskog prvenstva u Srbiji. Igračice izbornika Vladimira Canjuge nakon pobjede nad Mađaricama i poraza u susretu s favoritom skupine Španjolskom očekuje dvoboj s neugodnom Njemačkom koja još uvijek ne zna za pobjedu u Novom Sadu.

-          Ne znam što pametno reći osim da moramo pobijediti, rekla je ponajbolja hrvatska rukometašica iz prethodna dva ogleda, Anita Gaće te nastavila:

-          Ovo nam je odlučujuća utakmica za plasman u drugi krug i jasno je da ključ uspjeha leži u obrani. Naravno, moramo se potruditi da ne ponovimo brojne tehničke pogreške iz prethodna dva susreta što bi u prijevodu značilo da moramo biti strpljive u napadu i odigrati jednu fanatičnu obranu, mišljenja je Gaće koja se potom osvrnula na reprezentaciju Njemačke.

-          Možda po rezultatima ispada da je Njemačka najslabija reprezentacija u skupini, no obje utakmice, protiv Mađarske i protiv Španjolske odigrale su u egalu pa čak i vodile što dovoljno govori o tome da nisu baš bezopasne. Imaju dvije izvrsne golmanice te dva izrazita vanjska šutera, a uz to glavno oružje im je kontra i polukontra, rekla je ljevoruka Anita Gaće te zaključila:

-          Ipak, nadam se da ćemo mi biti te koje će se večeras veseliti.

Odlučujuća utakmica između Hrvatske i Njemačke igra se s početkom u 20.15 sati uz izravan prijenos na drugom programu HTV-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.