PROBLEM DESNOG KRILA

Džomba: Nije bilo lako ne pozvati Vedrana Zrnića

Ponedjeljak, 16. siječnja 2012. 16:15 Napisao/la  Milan Kosanović

U krugu smo favorita uz Francusku i Španjolsku, tu se mogu još umiješati Srbija, eventualno Island, kaže Džomba

Legendarno desno krilo hrvatske reprezentacije, leteći Mirza Džomba, godinama je uveseljavao mnogobrojnu domaću i svjetsku publiku što svojim igrama, što svojim nesalomljivim, optimističnim i veselim karakterom. Popularni Đole Hrvatsku vidi, a gdje drugdje nego na postolju.

- Mi smo uvijek u igri za medalju, u krugu smo favorita uz Francusku i Španjolsku, tu se mogu još umiješati Srbija kao domaćin, eventualno Island i to je to.   Vjerujem da neće biti oscilacija, u top formi smo i nadam se da ćemo u Srbiji doći do medalje, smatra Džomba koji se osvrnulo na poziciju koja je dugi niz godina bila rezervirana upravo za njega.

-    Trener se riješio Vedrana Zrnića koji je na prošlom Svjetskom prvenstvu bio proglašen za najbolje desno krilo svijeta. Ne pozivanje igrača takvog kalibra je sigurno teška odluka za izbornika, ali nadam se da će preostala dvojica opravdati ukazano povjerenje i biti na razini na kojoj je Vedran bio na zadnjem prvenstvu, rekao je Džomba te kratko odgovorio koji će igrač po njemu obilježiti predstojeće EP u Srbiji:
-    To će biti Manuel Štrlek!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.