Domagoj Duvnjak, najbolji hrvatski rukometaš: Hvala, Rijeko! Atmosfera je bila odlična!

Nedjelja, 11. siječnja 2015. 20:42 Napisao  Marko Babić

Kada igra Hrvatska svi očekuju borbu za medalje. Moramo biti realni i ići utakmicu po utakmicu. Prvo nas čekaju Austrija i Tunis, neće biti lako, kaže najbolji hrvatski rukometaš

Riječka rukometna publika napokon je dočekala da uživo na parketu Centra Zamet opet vidi najbolje hrvatske rukometaše. Među njima posebnu pozornost plijenio je Domagoj Duvnjak, jedan od najboljih svjetskih igrača.

- Dobro smo se namučili protiv Srbije u drugoj utakmici. Razlog ležu u umoru. Primili smo 30 golova što je puno, sigurno da će to biti puno bolje kada ubrzamo noge i kada dođe svježina. Zadovoljan sam s dvije utakmice protiv Srbije, rekao je Domagoj Duvnjak.

Glavna mantra ove dvije utakmice  bila je da nedostaje potrebna svježina.

- Sigurno da nismo još na 100 posto forme kakvu očekujemo na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem da ćemo potrebnu svježinu imati već u prvoj utakmici protiv Austrije, rekao je Duvnjak koji je svjestan velikih očekivanja kada je u pitanju rukometna vrsta.

- Kada igra Hrvatska svi očekuju borbu za medalje. Moramo biti realni i ići utakmicu po utakmicu. Prvo nas čekaju Austrija i Tunis, neće biti lako. Mi smo favoriti, ali to treba pokazati, ustvrdio je Duvnjak koji se zahvalio Riječanima na podršci.

- Atmosfera je bila predivna. Puna dvorana, predivan ambijent, hvala Rijeci i Riječanima na tome, zaključio je Domagoj Duvnjak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.