Domagoj Duvnjak: Dugo nisam igrao ovakvu utakmicu, ovo je bila savršena predstava naše momčadi!

Subota, 13. siječnja 2024. 09:48 Napisao/la  SC

Imali smo samo jednu ili dvije tehničke greške, to je bio ključ naše pobjede, kaže Duvnjak

Domagoj Duvnjak: Dugo nisam igrao ovakvu utakmicu, ovo je bila savršena predstava naše momčadi!

Domagoj Duvnjak nije puno igrao protiv Španjolske, ali se njegov autoritet nadvio nad velikom pobjedom:

- Nevjerojatna utakmica. Ovo je bila od prve do 60. minute savršena predstava naše momčadi. Postoje takvi dani u rukometu kada jednostavno sve klapa. Pobijediti s 10 razlike Španjolsku sigurno nije normalno. Veliki respekt za dečke, što su iznijeli, to je čudo. Od prve minute, to se vidjelo na terenu, da smo ušli dobro u utakmicu, nošeni ovim predivnim naavijačima. Odlična obrana, pametan napad, strpljiv. Plan nam je bio raditi što manje tehničkih pogrešaka, osim toga igrati čvrstu obranu, nismo razbranili njihove golmane koji su fenomenalni. Imali smo samo jednu ili dvije tehničke greške, to je bio ključ naše pobjede. Jednostavno, ima u sportu takvih dana. Dugo nisam igrao ovakvu utakmicu. Rekao sam dečkima, malo ćemo uživati, ali onda gledamo na Austriju. Ovo nam puno znači za samopouzdanje, ali tek je prva utakmica, rekao je Duvnjak.

Nakon ovakve utakmice Hrvatska se ima čemu nadati:

- Imao sam ja i prošle godine super osjećaj, ha, ha..! Svaki turnir je drugačiji, svaki puta imam dobar osjećaj. Nekad krene ovako, nekad izgubiš od Egipta sedam razlike, a isto smo se dobro pripremali. Nekad se dogodi Brazil. To su utakmice koje su velika škola i onda odigraš ovakvu utakmicu... Nevjerojatno, poručio je Duvnjak.


 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.