POSJET SVJETSKOG PRVAKA

Del Bosque i Rivera posjetili hrvatske rukometaše

Četvrtak, 17. siječnja 2013. 14:12 Napisao/la  SC

Izbornik Španjolske i njegov rukometni kolega došli su u hrvatsku bazu i porazgovarali sa Slavkom Golužom i hrvatskim igračima

Zanimljivi gosti danas su posjetli bazu hrvatske reprezentacije u Madridu, hotel Husa Princesa. Naime, izbornik najbolje nogometne reprezentacije na svijetu, Španjolske, Vicente del Bosque te njegov rukometni kolega, Valero Rivera, došli su u hrvatsku bazu i porazgovarali sa Slavkom Golužom i hrvatskim igračima.

Budući da je ovaj posjet bio nenajavljen, svi su ostali iznenađeni, ali i oduševljeni neposrednošću svojih gostiju. Ugodno druženje uz kavu, trajalo je više od pola sata, a izbornik Goluža oduševljen je ovom posjetom, pogotovo razgovorom sa del Bosqueom kojega nije ranije poznavao.

Iako su rukometaši Španjolske sa Hrvatskom u skupini, Goluža i Rivera su sigurno imali dosta tema za razgovor. Naravno da se o predstojećem međusobnom okršaju nije govorilo.  Kada smo već kod zanimljivih gostiju, svoj dolazak na današnju utakmicu protiv Egipta najavio je i ponajbolji hrvatski nogometaš, igrač Reala, Luka Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.