Dagur Sigurðsson: Ova pobjeda ne znači ništa ako ne nastavimo ovako

Srijeda, 31. srpnja 2024. 14:57 Napisao/la  SC
Dagur Sigurðsson
Dagur Sigurðsson

Hrvatski rukometaši pobijedili su Njemačku (31:26) u najbolje odigranoj utakmici na olimpijskom turniru:

- Protiv Slovenije igrali smo samo periodički dobro, sad smo bili na viskom nivou svih 60 minuta. Imali smo odličan tempo, brzo smo se vraćali u obranu koja je bila čvrsta. Dečki su bili koncentrirani i borili se jedan za drugog. Je li ovo prekretnica nakon slabijeg ulaska u turnir?! Nadam se da jest, to ćemo pokušati i pokazati. Ova pobjeda ipak ne znači ništa ako ne nastavimo ovako. Svi imamo iste šanse, svi mogu proći i ispasti. Kompletna je momčad bila dobra, možda još dvojica, trojica mogu i moraju dati više. Protiv Šveđana moramo isto ovako. Danas idemo rano u krevete, sutra se rano dižemo i "snimamo" Šveđane. Oni su vrlo brzi, brze su im kontre i to će biti naša najveća briga, rekao je Dagur Sigurðsson pred kamerama HRT-a.

- Momčad je bila odlična, čestitam svim dečkima. Ja sam ovdje kao najiskusniji zato da pružim podršku mladima koji su protiv Njemačke bili opušteniji, manje su griješili. Imali smo totalnu energiju, Kuzmanović je bio na nivou zadatka, obrana odlična. No, ova pobjeda ništa ne znači ako tako ne odigramo protiv Švedske i Španjolske. Slijede Šveđani čija je 6-0 obrana čudo, igraju brzo, kažnjavaju svaku grešku. Dugo se s njima nismo sastali na velikom natjecanju. Idemo se odmoriti, rekuperirati se i snimiti ih, kazao je Domagoj Duvnjak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.