PPD Zagreb predstavio novog trenera, koji treći put vodi hrvatskog prvaka

Četvrtak, 17. studenog 2022. 13:46 Napisao/la  SC
Slavko Goluža
Slavko Goluža

PPD Zagreb objavio je sljedeću vijest:

Poštovani prijatelji rukometa,

veliko nam je zadovoljstvo da vas možemo obavijestiti kako je novim trenerom rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb imenovan gospodin Slavko Goluža.

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi hrvatskog prvaka, a prva utakmica u Machineseeker EHF Ligi prvaka očekuje ga već u četvrtak 24. studenog kada klub gostuje kod mađarskog Telekom Veszprema.

- Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati. Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv, kazao je novi trener Goluža te se potom osvrnuo na ekipu koja mu je dana na vođenje.

- Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak rukometne karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica biti će već sljedeći četvrtak u Veszpremu. To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati, poručio je novi trener PPD Zagreba Slavko Goluža.

Ugovor između PPD Zagreba i gospodina Slavka Goluže potpisan je do kraja tekuće sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.