PODCAST Igor Vori: Kelentrića cijenim, ali Jović je za mene najbolji trener vratara

Petak, 05. lipnja 2020. 13:57 Napisao/la  SC
Igor Vori
Igor Vori
 


Legendarni pivot hrvatske rukometne reprezentacije i novi trener PPD Zagreb, Igor Vori, u petak je bio gost još jednog podcasta Sportkluba

BLAŽEVIĆ: Igore, lijep pozdrav, nije bilo lako dogovoriti ovaj podcast, vjerujem da ste ovih dana u ogromnoj gužvi?

VORI: Dobar dan, pozdrav svima koji su uz nas u ovom trenutku. Očekivano, zadnja dva dana je bila ludnica, ali sve se nekako smirilo. Ono što je bitno je da se dobro pripremimo i krenemo u nove pobjede i novi posao.

BLAŽEVIĆ: Bili ste među brojnim kandidatima za trenera PPD Zagreba. Kako se dogodio prvi kontakt i jeste li očekivali da će vam Zagreb prići?

VORI: Ja sam s ljudima iz kluba puno razgovarao i jednom sam Josipu Valčiću istaknuo svoju želju da postanem trener. Kad je stigao poziv, na sekundu sam zastao. Kad smo se sastali i kad sam Upravi rekao svoju viziju, oni su se s time složili, svidjelo im se, i u ponedjeljak smo zaključili posao. Ulazim u ovo pun želje, volje i entuzijazma. Puno sam učio kroz karijeru, imam znanja, ali učit ću i usavršavati se dalje dokle god ću to moći. Bila mi je to velika čast i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje.

BLAŽEVIĆ: Kako planirate igrati sa Zagrebom, sustav igre, idealni stil?

VORI: Teško je reći jer još nismo odradili ni jedan trening zajedno. Želimo probati 3-2-1 zonu. To je teško za igrati jer se to u mlađim kategorijama više ne trenira. No, 5-1 i 6-0 će biti temelj uz stvaranje te agresivne zone. Agresivan i discipliniran rukomet, to je moja vizija. Neće biti lako, ali sam siguran da ćemo napraviti dobar posao.

BLAŽEVIĆ: Nakon 12 godina promjena trenera golmana, otišao je Mario Kelentrić, došao je Arijan Jović, kako to komentirate, je li to vaša odluka?

VORI: U klubu se odluke donose zajednički za dobrobit svih. Kad sam došao, rekao sam da želim raditi s ljudima koji su željni nečeg novog, željni izazova. Kelentrića cijenim i igrali smo skupa, ali nam treba malo svježe krvi. Jović je za mene najbolji trener golmana.

 

POGLEDAJTE PODCAST 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.