Goluža debitirao pobjedom; Croatia osiguranje rutinski slavilo protiv Nexea

Srijeda, 18. travnja 2012. 20:56 Napisao  Milan Kosanović

- Imali smo visoku razliku od deset pogodaka, mogli smo ići i na više, no došlo je do određenog opuštanja što je protivnik iskoristio, rekao je trener Zagrebaša Slavko Goluža

CROATIA OSIGURANJE – NEXE 32:26 (15:13)

Utakmica 2.kola Premijer lige rukometaša – Liga za prvaka. ŠD Trešnjevka. Gledatelja: 500. Suci: Gubica i Milošević.

CROATIA OSIGURANJE: : Šego (16), Marić 1, Brozović, Kopljar 4, Matulić 2, Šprem 4, Špiler 5, Šebetić, Gojun, Horvat 8, Pešić (2), J. Valčić 3, Vukić 3, T. Valčić 2, Balić, Kaleb.

NEXE: P. Lelić (5), Kozina 3, Mataija 2, Eter 1, F. Lelić 6, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 3, Varvodić 2, Kedžo 1, Markotić 5, Slišković 2, Pivac , Obad 1, Kević, Velić, Šunjić (6).

Sedmerci: Croatia osiguranje 4 (4), Nexe 4 (6). Isključenja: Croatia osiguranje 8, Nexe 4 minute.

Rukometaši Croatia osiguranja na domaćem parketu slavili su nad gostima iz Našica rezultatom 32:26. Debi novopečenog trenera Croatia osiguranja Slavka Goluže tako je ocijenjen kao uspješan, a Zagrebaši se mislima okreću suboti kada u Areni gostuje njemački gigant THW Kiel.

- Imali smo visoku razliku od deset pogodaka, mogli smo ići i na više, no došlo je do određenog opuštanja što je protivnik iskoristio. Smatram da je to sasvim normalno s obzirom da su igrači poprilično istrošeni zbog odigravanja Final Foura SEHA lige, rekao je po završetku utakmice trener Zagrebaša Slavko Goluža te nastavio:

- Razmišljam samo o svojoj ekipi, drago mi je da su momci unatoč umoru pokazali veliko htijenje i veliku želju posebno u drugom djelu u fazi obrane, pohvalio je svoju momčad Goluža te objasnio koliko će umor utjecati na Zagrebaše u subotnjoj utakmici s Kielom.

- Činjenica je da su igrači umorni, odigrali su dvije teške utakmice za vikend, ozbiljnu utakmicu s Nexeom. Sigurno je da je takav raspored uzeo određenu količinu snage za Kiel, no mi jednostavno ne smijemo o tome razmišljati. Budemo li razmišljali o umoru onda ćemo i biti umorni, zaključio je Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.