Nikola Karabatić fizički se obračunao sa predsjednikom Montpelliera Remyjem Levijem

Ponedjeljak, 24. prosinca 2012. 12:06 Napisao/la  SC

Prema pisanju francuskog sportskog dnevnika L'Equipe postoje i svjedoci nedjeljnog obračuna. Predsjednik Rémy Levy rekao je da će zatražiti odštetu zbog pretrpljenih ozljeda i straha

 

Prema pisanju francuskog sportskog dnevnika L'Equipe igrač Montpelliera i francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić "nije baš najbolje podnio" odluku predsjednika kluba Remyja Levyja da s njime na kraju ove sezone ne nastavi suradnju. Karabatiću je ta odluka priopćena u petak nakon večernjeg treninga, a u nedjelju je sa svojim menadžerom došao na razgovor sa predsjednikom, no umjesto riječi "govorile su šake", a prema pisanju francuskog sportskog dnevnika postoje i svjedoci nedjeljnog obračuna.

Predsjednik francuskog kluba Rémy Levy rekao je da će zatražiti odštetu zbog pretrpljenih ozljeda i straha. No, nije to jedini problem sa kojim se suočio Levy kada je u pitanju "sportski razvod" sa Karabatićem.

Naime, njegov ugovor sa Montpellierom traje do kraja lipnja 2016. godine i jedno od ključnih pitanja jest visina odštete i ispunjavanje obveza prema igraču koji je nedavno bio umješan u kladioničarski skandal nakon kojega su u klubu samo tražili način da ga se riješe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.