Ivano Balić potvrdio, Željko Babić ostaje izbornik rukometne reprezentacije

Ponedjeljak, 10. listopada 2016. 17:13 Napisao/la  SC

Željko Babić podnio ostavku nakon OI u Brazilu

Ivano Balić potvrdio je da će Željko Babić ostati izbornik unatoč ostavci nakon OI u Brazilu, koordinator za muški rukomet kaže da je odluka konačna:

- Željko Babić ostaje izbornik hrvatske reprezentacije. Odluka je zajednička, čelnih ljudi Saveza i mene. Odnosno, Babić je izbor svih koji su relevantni za donošenje takvih odluka. Mislim da su kritike na njegov račun bile pretjerane. Razgovarali smo dosta i jasno je da u Riju nismo igrali na zadovoljavajućoj razini. Rezultat nije bio dobar, ali nije bio ni pretjerano loš. Nismo ni razgovarali s drugim kandidatima, jednostavno Babićeva ostavka nije prihvaćena. Vjerujem da tim koji smo složili oko reprezentacije, odnosno Babić, Metličić i ja može jako dobro funkcionirati. Igrači? Neki igrači neće biti na sljedećem popisu, otkrio je Balić za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.