Igor Vori postao igrač PDD Zagreba, povratak nakon osam godina

Četvrtak, 07. srpnja 2016. 18:42 Napisao/la  SC

Nisam došao u Zagreb da gubim utakmice, kaže Vori


Igor Vori novi je igrač PPD Zagreba. Vori (35) će četvrti i vjerojatno posljednji put u karijeri nositi dres matičnog kluba.

Jedan od najtrofejnijih hrvatskih rukometaša nakon osam godina vratio se u Zagreb iz PSG-a, u karijeri je igrao za velikane poput Barcelona i HSV Hamburga. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije potpisao je na dvije godine.

- Nisam došao u Zagreb da gubim utakmice. Poraza je uvijek bilo i biti će ih, i bolje ekipe od nas su gubile utakmice, ali za mene, a vjerujem i za ostale u klubu, veliki bi uspjeh bio osvajanje SEHA Gazprom Lige i plasman na završni turnir Lige prvaka. Ja se nadam da ću biti dio toga i za mene ne bi bilo veće sreće nego da vidim rukometni klub Zagreb na najvišoj stepenici SEHE i naravno prvi put u Koelnu, rekao je Vori.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.