NEOČEKIVANI POVRATAK

Igor Vori ponovo na parketu

Utorak, 22. ožujka 2022. 16:32 Napisao/la  SC

U 42. godini igra u najjačoj ligi na svijetu

Igor Vori potpisao
Igor Vori potpisao Foto: Füchse/Facebook

Igor Vori ponovo na parketu!

Belinski Füchse službeno je objavio da će Vori do kraja sezone pojačati momčad koja je ostala bez Danca Johana Kocha, nakon tri godine stanke 42-godišnji hrvatski rukometaš prihvatio je njemačku ponudu i reaktivirao karijeru.

Vori je karijeru prvi put završio prije tri godine, kada se počeo baviti trenerskim poslom u stožeru reprezentacije, nedavno je postao izbornik juniorske reprezentacije.

Rekorder (246) je po broju nastupa za reprezentaciju, olimpijski je pobjednik, tijekom karijere igrao je za Zagreb, HSV, Barcelonu, PSG...

Inače, Füchse je trenutačno čevrtoplasirani klub najjače lige na svijetu, berlinski klub bori se za jedno od prva mjesta koje vode u Ligu prvaka.

Za vodećim Magdeburogm zaostaje 9 bodova uz utakmicu manje, ali drugoplasirani Kiel ima samo tri boda više uz dvije odigrane utakmice više.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.