Halil Jaganjac predvodio Nexe u pobjedi protiv PPD Zagreba

Subota, 26. ožujka 2022. 21:57 Napisao/la  SC
Halil Jaganjac
Halil Jaganjac

 Halil Jaganjac predvodio je momčad Nexea u pobjedi protiv PPD Zagreba, riječki rukometaš s 10 pogodaka i dvije asistencije bio je najbolji igrač derbija 5. kola Lige za prvaka:

- Iskrene čestitke igračima, a hvala od srca predivnoj publici koja je bila ne osmi ili deveti, nego naš prvi igrač danas. Igrači su to osjetili na terenu i vratili im s jednom jako dobrom borbom, jako kvalitetnom rukometnom predstavom. Mislim da su svi koji su bili na utakmici uživali. Mi smo znali da nas čeka jako težak i jako dobar protivnik koji je u Premijerki praktički nepobjediv. Mi smo imali veliku želju i veliko srce, napravili smo ono što smo željeli. Ali sutra je novi dan, u utorak nam slijedi jako bitna utakmica, i iskreno meni već misli lete tamo. Ipak, lijepo je u ovom trenutku biti u Našicama, rekao je trener Nexea Branko Tamše.

- Čestitam Nexeu na zasluženoj pobjedi, kao i ljudima koji su nakon duljeg vremena ispunili dvoranu i stvorili pravi rukometni ambijent. Prva utakmica u seriji koja slijedi pripala je njima. Dobro smo otvorili utakmicu s vodstvo od dva razlike, nakon toga smo popustili u obrani i dopustili igračima Nexea da prelagano zabijaju golove. Osjetilo se u našoj igri jako puno problema s kojima smo zadnjih dana bili opterećeni. Nedostajala su nam tri-četiri igrača. Nije opravdanje, ali moram to spomenuti. Skrpali smo Mandića koji s tom nogom nije mogao dati više, Srna je odigrao prvu utakmicu nakon mjesec dana, ali na njemu se vidjelo da se muči, kazao je Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba.

 NEXE: Kuzmanović 5 obrana, Radovanović 4 obrane; Barišić Jaman, Vejin 2, Jelinić 4, Vida, Manci Mičević, Blažević, Velkavrh 1, Severec 1, Moslavac, Tomić 4, Melić 1, Jaganjac 10, Kavčić 3, Markušić 4

PPD ZAGREB: Slavić 5 obrana, M. Mandić 2 obrane; Šipić, Ćavar, D. Mandić 1, Faljić, Klarica 3, Srna 3, Klis 1, Musa 4, Sirotić, Matanović, Čupić 8, Obranović 2, Leimeter, Grahovac 7

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.