Halil Jaganjac: Htio sam se vratiti u Mađarsku, ali sam dobio pozitivan nalaz na PCR testu

Nedjelja, 06. veljače 2022. 09:44 Napisao/la  SC

Dobili smo nekoliko mladih igrača koji možda nisu bili u prvom planu, uz to je ekipa pokazala veliko zajedništvo u najtežim trenucima, kaže riječki rukometaš

Halil Jaganjac
Halil Jaganjac

Halil Jaganjac predvodio je Nexe u pobjedi (25:24) protiv Vardara u Seha ligi, riječki rukometaš vratio na veliku scenu nakon što je zbog ozljede propustio Europsko prvenstvo:

- Na utakmici protiv Srbije dobio sam jaki udarac u vrat i to je uzrokovalo jači potres mozga. Na početku se nisam sjećao utakmice i dosta događaja prije pa me bilo strah, ali liječnici su me uvjerili da je to normalno i da mi samo treba vremena za oporavak. Bilo mi je puno bolje već nakon nekoliko dana i htio sam se vratiti u Mađarsku na prvenstvo, ali sam prije puta dobio pozitivan nalaz na PCR testu. Najvažnije je da je sve to sad iza mene. Bilo je ovo jako čudno prvenstvo, kako za nas, tako i za sve ostale, ali mislim da smo mi možda reprezentacija koja je imala najviše problema sa covidom. Sigurno je moglo bolje, ali iz svojih grešaka možemo samo učiti kako bismo bili bolji na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Dobili smo nekoliko mladih igrača koji možda nisu bili u prvom planu, uz to je ekipa pokazala veliko zajedništvo u najtežim trenucima. Nadam da ćemo se u budućnosti vratiti u borbu za medalje na velikim natjecanjima jer mislim da smo za to sposobni, kazao je riječki rukometaš za Sportske novosti.

Jaganjčev izostanak najbolje je iskoristio Tin Lučin, koji je na mjestu lijevog vanjskog debitirao u utakmici protiv Francuske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.