Liga prvaka: Rukometaši Zagreba poraženi u Berlinu pred 10.000 gledatelja, Romero spasio Lisice!

Četvrtak, 15. studenog 2012. 22:42 Napisao/la  SC

Fuchse Berlin - Croatia osiguranje 29:27 (12:13), Croatia osiguranje su predvodili kapetan Horvat te Stepančić i Špiler koji su zabili po pet pogodaka, jedan manje za Zagrebaše postigao je Mandalinić

Rukometaši Croatia osiguranja poraženi su u petom kolu rukometne Lige prvaka u Berlinu od domaćeg Fuchsea rezultatom 29:27. Momčad trenera Slavka Goluže još jednom je pokazala veliki potencijal, no iskusni Iker Romero i društvu u nastavku susreta slomili su otpor Zagrebaša koji su na poluvremenu imali minimalnu prednost.

Hrvatski reprezentativac u redovima domaćina, Ivan Ninčević zabio je četiri pogotka dok je put Zagrebaša prema golu uspješno zatvarao nekada ministar obrane hrvatske reprezentacije Denis Špoljarić.  S druge strane Croatia osiguranje su predvodili kapetan Horvat te Stepančić i Špiler koji su zabili po pet pogodaka, jedan manje za Zagrebaše postigao je Mandalinić.

Nakon utakmice s Nijemcima trener Slavko Goluža unatoč porazu može biti zadovoljan s onim što je njegova momčad prezentirala u Berlinu pred čak 10.000 domaćih navijača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.